Prikaz proizvoda:

MHS-002 * Gembird Slusalica sa mikrofonom, 2x3.5 mm(378)

Cena: 632 din.
Kolińćina
 

Zvuènik: 40mm
Osetljivost: 105dB
Impedance: 32 O
Frekuencija: 20Hz-20.000Hz
Nominalna Snaga: 15mV
Snaga: 150mV
Tip: 3.5mm stereo

RECENZIJA:
Postaje sve teŇĺe odabrati periferije, posebno kada su u pitanju modeli iz osnovne kategorije √®ije su cene veoma povoljne i prili√®on sli√®ne. U ovom slu√®aju, isprobali smo headset pod oznakom MHS-002. Ovo je model koji mogu koristiti svi, od onih koji vole da pri√®aju sa ro√įacima i prijateljima preko interneta, pa do onih koji traŇĺe sluŇ°alice za muziku, igre ili neŇ°to tre√¶e. Spadaju u modele koji se najviŇ°e i prodaju, a kako smo ve√¶ mogli da vidimo da Gembird ima prili√®no dobru ponudu u tom segmentu, o√®ekujemo da i ovaj headset bude jedan od bolje prodavanih. Dovoljno je pogledati koliko koŇ°taju sli√®ni modeli poznatijih proizvo√įa√®a, pa da odmah postane jasno da se stvarno isplati ukazati poverenje i manje poznatim proizvo√įa√®ima.

SluŇ°alice su vrlo lagane konstrukcije, napravljene od plastike u crnoj boji sa crvenim detaljima na bo√®nim stranama. Plastika je spolja u glossy finiŇ°u, Ň°to izgleda lepo, ali samo dok se ne otpakuju poŇ°to vrlo brzo privla√®i otiske prstiju i praŇ°inu. Dizajn je moderan, ali i bez nekih upe√®atljivih detalja koji √¶e ih izdvajati iz konkurencije. Odmah prime√¶ujemo da headband nema postavu od sun√įera, tako da se direktno plastika oslanja na glavu, no kako su stvarno vrlo lagane, ne√¶e Ňĺuljati glavu i praviti probleme prilikom duŇĺeg noŇ°enja. Same sluŇ°alice imaju sun√įere koji su neŇ°to tanji nego Ň°to smo o√®ekivali, ali se ispostavilo da je i to sasvim dovoljno poŇ°to su sluŇ°alice prili√®no udobne i ne steŇĺu glavu. Tako√įe, nema govora o zagrevanju uŇ°iju kao Ň°to je to slu√®aj kod ve√¶ih modela.

Mogu se podeŇ°avati po obimu, Ň°to je vrlo bitno, i naŇ° je utisak da √¶e ovakve sluŇ°alice odli√®no odgovarati onima koji provode dosta vremena u komunikaciji ili sluŇ°anju muzike. Prvenstveno zbog toga Ň°to su stvarno dosta udobne, a onda i zbog √®injenice da nisu naporne za sluŇ°anje. Mikrofon je postavljen sa leve strane, kao i kabl, a radi se o postolju koje nije mnogo fleksibilno ali jeste dovoljno duga√®ko da se lako postavlja ispred usta. Ukoliko se ne koristi, moŇĺe se rotirati na gore. Na kablu se nalaze i kontrole zvuka u vidu malog potenciometra za ja√®inu zvuka, a Ň°teta Ň°to je izostao i prekida√® za mikrofon. Za vezu sa ra√®unarom se koriste dva 3.5mm konektora, tako da nema nikakve instalacije drajvera.
Preuzeto sa sajta: http://www.itsvet.com/
Slusalice sa mikrofonom


Vezani artikli


Srodni proizvodi

Cene su informativnog karaktera. Prodavac ne odgovara za tańćnost cena iskazanih na sajtu, zadrŇĺava pravo izmena cena. Ponudu za ostale artikle, informacije o stanju lagera i aktuelnim cenama moŇĺete dobiti na upit. Plańáanje se iskljuńćivo vrŇ°i virmanski - bezgotovinski.

Sva prava zadrŇĺana Gembird d.o.o. 2019 - Izrada Selltico.