Prikaz proizvoda:

MHS-U-001 Gembird Stereo slusalice sa mikrofonom USB black

Cena: 1.670 din.
Količina
 

Proizvođač : Gembird
Model : MHS-U-001

USB slušalice sa rotirajućim mikrofonom
Digitalni audio čipo za kristalno jasan zvuk
Praktična in-line kontrola za jačinu mikrofona
Veliki udobni jastučići za uši
Komforna, podesiva traka za glavu

Interfejs: USB 3.0/2.0/1.1 kompatibilan
Osetljivost (na 1kHz): 105+/-3dB
Impedansa: 32Ohm +/- 15%
Zvučnici: 30mm prečnik
Frekvencijski odziv: 18-20.000Hz
Ulazna snaga: 40mW nominalno, do 100 mW max
Mikrofon: kondenzator omnidirekicioni;
Osetljivost: -58 ± 3dB (0dB=1V/na 1kHz), -38dB (0dB=1V/Pa na 1kHz)
Neto težina: 0.2kg
Dužina kabla: 2m

RECENZIJA
Ovaj model headseta je malo većih dimenzija od prosečnih slušalica, i spada u over-the-ear mode koji pokriva cele uši. Iako nisu mnogo teške, biće ipak potrebno malo navikavanja ukoliko ranije niste koristili slušalice ovih dimenzija. Kao što je i očekivano, podešavaju se po obimu i neće biti problema da se podese prema korisniku, ali kao i obično, ove veće slušalice nisu baš idealne za one koji su malo sitnije konstitucije. Ovaj model je napravljen ceo od plastike u crnoj boji (glossy i mat površine) sa srebrnim i crvenim detaljima, tako da izgleda sasvim lepo i u poređenju sa nekim dosta skupljim headsetovima. Kvalitet izrade je dosta dobar, pa deluju i kao dobar izbor za igrače koji nisu baš poznati po nežnoj upotrebi.

Headband, odnosno gornji deo slušalica koji se naslanja na glavu ima sloj sunđera koji je presvučen veštačkom kožom (koja je veoma pedantno opšivena), a i same slušalice imaju nešto deblji sloj sunđera i presvlaku od veštačke kože, tako da su udobne i za duže nošenje. Uši se ne zagrevaju mnogo posle dugog korišćenja slušalica, što je dobra stvar pošto je to obično jedna od zamerki koju imamo kod slušalica ovih dimenzija. Mikrofon je montiran sa desne strane, na dovoljno dugom postolju koje omogućava da se lepo postavi ispred usta. Postoji noise filter, tako da će zvuk koji mikrofon prenosi biti dosta čist. Ovaj model koristi USB interfejs, što znači da se prilikom prvom priključivanja na računar mora sačekati da se instaliraju neophodni drajveri. Na kablu dužine 2m se nalaze i kontrole zvuka: On/Off za mikrofon sa statusnim diodama, kao i Volume Down, Up i Mute.

Rezime
Slušalice koriste 30mm drajvere (kod modela ovih dimenzija se najčešće koriste 40mm drajveri), no i dalje je to dovoljno za glasan i jasan zvuk. Bas je dosta dobro izražen što će posebno doći do izražaja u igrama. Po ovoj i sličnoj ceni ima dosta toga da se pronađe i kupi, stim što Gembird MHS-U-001 jeste vrlo pristojan headset i svakako da ga treba uzeti u uži izbor.


Vezani artikli


Srodni proizvodi

Cene su informativnog karaktera. Prodavac ne odgovara za tačnost cena iskazanih na sajtu, zadržava pravo izmena cena. Ponudu za ostale artikle, informacije o stanju lagera i aktuelnim cenama možete dobiti na upit. Plaćanje se isključivo vrši virmanski - bezgotovinski.

Sva prava zadržana Gembird d.o.o. 2019 - Izrada Selltico.