Prikaz proizvoda:

MUSG-001-B Gembird Gejmerski mis opticki sa plavim osvetljenjem 400-2400Dpi black

  • Proizvod iz grupe: Gejmerski
  • Proizvođač: GEMBIRD
  • Dostupna količina: > 10
  • EAN: 8716309081894
Cena: 726 din.
Količina
 

DIZAJNIRAN za Gaming!
Optimalna udobnost za intenzivne i druge igre
Ergonomski dizajn
Podesavanje DPI-a od 600-2400dpi
Svetleci scroll toèkic, logo i boène strane

Interfejs: USB 2.0
Opticka rezolucija: 2400DPI
Podesenje rezolucije: 600, 800, 1200, 1600, 2400 DPI
Dug zivotni vek: 5 miliona klikova
Dužina kabla: 1.3m
Dimenzije: 130x72x41mm
Neto težina: 121g

RECENZIJA:
Prvi Gembird miš koji je namenjen igraèima koristi optièki senzor rezolucije 2400DPI, nema neka posebna podešavanja i generalno predstavlja dobru kupovinu za manje zahtevne igraèe kojima je dovoljno podešavanje osetljivosti u pet koraka. Atraktivnog je dizajna, sa pozadinskim osvetljenjem i dovoljno dobrim performansama da je cena i više nego opravdana.
Gembird je do sada barem bio poznat po povoljnim periferijama koje su bile dobrog kvaliteta izrade, solidnih performansi i odliène cene. Naravno da ideja nije da se konkuriše najpoznatijim imenima kada su igraèke periferije u pitanju, veæ da se obezbedi nešto i za one koji imaju ogranièen budžet, a opet žele malo kvalitetniji i precizniji miš. Model MUSG-001 koristi optièki senzor maksimalne rezolucije 2400DPI, tako da svakako neæe ugroziti poznate miševe, no ipak treba imati u vidu da se radi o entry level varijanti veoma povoljne cene, gde æe 2400DPI biti sasvim dovoljno.

Ovaj miš je dimenzija 130 x 72 x 41 mm i teži 121g, što znaèi da spada u srednju kategoriju po velièini, kao i to da æe odlièno odgovarati i onima sa malo veæom šakom. Što se dizajna tièe, oèigledan je uticaj malo poznatijih miševa, pa nas recimo prednji kraj dosta asocira na Razer modele koji su na slièan naèin razdvojeni po sredini i duboko usaðenim scroll toèkiæem. Ipak, ne može se osporiti da miš izgleda vrlo atraktivno i da ima karakteristièan dizajn koji æe se veæini sigurno dopasti. Iako je oblik miša potpuno simetrièan, thumb tasteri sa leve boène strane nam govore da æe ipak biti zgodniji za korišæenje kod desnorukih korisnika. Ergonomski oblik je zaslužan za dobru ergonomiju, pa miš vrlo lepo leži u ruci i ostaje udoban i posle malo dužeg korišæenja.


Gembird Gaming Mouse MUSG-001 detaljnije
Plastika od koje je miš napravljen je dobrog kvaliteta i u mat finišu, uz gumirane boène strane, što obezbeðuje èvrst grip i osigurava da miš ne sklizne kada se šaka oznoji. Miš ima i pozadinsko osvetljenje u crvenoj boji koja se slaže sa bojom sa sleeve-ovanog kabla, a u ponudi su pored crvene verzije i zelena i plava. Osvetljenje probija oko scroll toèkiæa, logoa sa zadnje strane i po boènih stranicama uz lajsnu od poluprovidne plastike, ali sve deluje prilièno diskretno. Pored dva standarna mouse taster sa gornje strane imamo i jedan koji služi za menjanje DPI vrednosti u koracima od 400, 800, 1200, 1600 i 2400DPI, stim što za to nije potrebna instalacija bilo kakvih drajvera. Scroll je od poluprovidne plastike i sa nazubljenim gumiranim cerntralnim delom, tako da je precizan i lak za okretanje. Interesantno je da su Mouse tasteri deklarisani na èak 5 miliona pritisaka, što uliva poverenje. Sa donje strane su centralno postavljen optièki senzor i stope nešto veæe površine.

Rezime
Ovaj miš pokazuje veoma dobre performanse, posebno u FPS igrama gde nije potreban veliki broj dodatnih tastera. Mislimo da je 2400DPI sasvim dovoljno za osnovnu klasu miševa za igraèe, posebno za modele ove cene. Iako svakako da postoje bolji miševi, to sa sobom nosi i dosta veæu cenu koju nisu svi spremni da plate. Zbog svega ovoga, vredi pogledati i isprobati Gembird Gaming Mouse MUSG-001 koji na lep naèin probija led kada su u pitanju proizvodi namenjeni igraèima sa potpisom ovog proizvoðaèa.
gaming gejming illuminated blue $


Vezani artikli


Srodni proizvodi

Cene su informativnog karaktera. Prodavac ne odgovara za tačnost cena iskazanih na sajtu, zadržava pravo izmena cena. Ponudu za ostale artikle, informacije o stanju lagera i aktuelnim cenama možete dobiti na upit. Plaćanje se isključivo vrši virmanski - bezgotovinski.

Sva prava zadržana Gembird d.o.o. 2019 - Izrada Selltico.