Prikaz proizvoda:

Dostava i lično preuzimanje:

Poštovani kupci, 

Kupovinu robe iz naše web prodavnice možete da potvrdite web narudžbinom, telefonom ili mejlom. Preuzimanje robe se može obaviti u našim prostorijama u Beogradu, Zrenjaninski put 103b (Odmah iza Tehnomanije) ili Vam robu možemo dostaviti na Vasu željenu adresu putem Daily Express brze pošte očekivani rok isporuke od trenutka naručivanja je dva radna dana.

 

Naručenu robu možete platiti na račun za Veleprodaju (za firme): 265-6690310000076-98 ili putem pouzeća gotovinom kada Vam kurir iz brze pošte dostavi paket. Isporuka na teritoriji Srbije je besplatna za porudžbine preko 5.000din. Za manji iznos naplaćuje se transport po cenama iz tabele.

                                                                   tabela

Molimo Vas da proverite pošiljku da li je sve u redu i ukoliko je pošiljka stigla oštećena kontaktirajte kurirsku službu odmah istog dana po prijemu robe kako bi napravili zapisnik. Reklamacije na oštećenu robu koje se prijave sledećeg dana ne možemo da prihvatimo. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna , kontaktirajte nas servis 011-4140281 kako bi Vam poslali zamenu.

Cene su informativnog karaktera. Prodavac ne odgovara za tačnost cena iskazanih na sajtu, zadržava pravo izmena cena. Ponudu za ostale artikle, informacije o stanju lagera i aktuelnim cenama možete dobiti na upit. Plaćanje se isključivo vrši virmanski - bezgotovinski.

Sva prava zadržana Gembird d.o.o. 2024 - Izrada Selltico.